Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Διασκεδαστικοί τρόποι να κάψετε θερμίδες το καλοκαίρι

 

Παίξτε beach volley

Εάν ανήκετε στους τυχερούς που ζουν κοντά σε μια παραλία, έχετε έναν ακόμη λόγο να νιώθετε χαρούμενοι: Μπορείτε να χάσετε κιλά με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο, παίζοντας beach volley. Αυτό το άθλημα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε νέους φίλους στην παραλία, να τονώσετε τα πόδια, τους ώμους, και όλο το σώμα σας. Επιπλέον επειδή η κίνηση στην άμμο έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, και αυτό σας βοηθάει να κάψετε πολλές θερμίδες.
Θερμίδες που καίτε στη μισή ώρα: 272

Επιδοθείτε στην κηπουρική

Κάψτε θερμίδες κάνοντας τον κήπο σας πιο όμορφο. Οι συνεχείς κάμψεις, και η προσπάθεια για να φτάσετε τα φυτά έχουν μεγάλα οφέλη όχι μόνο για τον κήπο σας, αλλά και για τους γλουτούς σας!
Θερμίδες που καίτε στη μισή ώρα: 136

Παίξτε frisbee

Το frisbee είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα που όλοι έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με ανέμελες στιγμές στην παραλία. Είναι όμως και μια ευκαιρία να χάσετε τα περιττά κιλά και να κάψετε θερμίδες.

Θερμίδες που καίτε στη μισή ώρα: 102

Κάντε χαλαρό κολύμπι

Δροσιστείτε και να απολαύσετε μια δροσιστική χαμηλής έντασης δραστηριότητα, όπως το κολύμπι. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι στην πεταλούδα για να κάψετε θερμίδες. Ακόμη και η χαλαρή κίνηση μέσα στο νερό ακόμα και με αργό ρυθμό, αποτελεί  μια καλή αερόβια άσκηση που τονώνει όλο το σώμα σας.
Θερμίδες που καίτε στη μισή ώρα: 204

Καταδυθείτε

Ίσως δεν υπάρχει πιο συναρπαστική εμπειρία από την κατάδυση στα κρυστάλλινα καθαρά νερά ενός ελληνικού νησιού. Μπορείτε να καταδυθείτε με αυτόνομη καταδυτική συσκευή, ή με μάσκα και αναπνευστήρα. Αν είστε αρχάριοι θα χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου δασκάλου. Και αν καταδύσεις δεν είναι το φόρτε σας, μπορείτε να κάνετε ψαροντούφεκο που θα σας βοηθήσει να κάψετε 170 θερμίδες τη μισή ώρα.
Θερμίδες που καίτε στη μισή ώρα: 238
Σημείωση: Όλες οι δραστηριότητες έχουν υπολογιστεί για μια γυναίκα 67 κιλών που εκτελεί την κάθε δραστηριότητα για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου